Waarom kiest U voor mercure?

“Mercure Istanbul Clinics, gespecialiseerde haartransplantatiekliniek

MERCURE ISTANBUL CLINICS GESPECIALISEERDE HAARTRANSPLANTATIEKLINIEK

 • Wij nemen elke dag opnieuw voor elke patiënt heel de dag de tijd met ons hele team en werken met 100% maatwerk
 • Wij selecteren enkel op de beste haarzakjes met de meeste haartjes
 • Wij hebben prachtige resultaten met een natuurlijke en hoge dichtheid, met garantie
 • Direct contact met de kliniek en eigen contactpersoon
 • Realistisch, eerlijk, kosteloos en vrijblijvend advies
 • We hebben alle belangrijke certificaten en kwaliteitskeurmerken
 • Wij hebben zeer gespecialiseerde haartransplantatie chirurgen die er van het begin van de haartransplantatietechnieken bij zijn
 • Gratis haarbehandeling bij elke haartransplantatie
 • 5-sterren VIP service
 • Uitmuntende nazorg met 24/7 WhatsApplijn
 • Voor- en nazorg in Nederland

WİJ NEMEN VOOR ELKE PATİËNT RUIM DE TİJD MET ONS HELE TEAM EN WERKEN MET 100% MAATWERK

Al hebben wij duizenden haartransplantaties uitgevoerd, haartransplantatie is maatwerk en iedereen is speciaal en uniek. Iedereen ontvangt een op maat gemaakte behandeling op basis van zijn of haar eigen specifieke situatie. Wij zullen altijd de voor u beste behandelmethode kiezen en we gaan altijd voor de beste lange termijn resultaten.

Wij selecteren enkel op de beste haarzakjes met de meeste haartjes

Multi grafts zijn haarzakjes met meerdere haren. Wij selecteren altijd zoveel mogelijk multi grafts. Door de grote hoeveelheden multi grafts met meerdere haartjes die we uitnemen is de klanttevredenheid bij de FUE-Saffier methode nog hoger.

Wij hebben prachtige resultaten met een natuurlijke en hoge dichtheid, met garantie

Wij bieden een garantie op uw haartransplantatie. Dit wil zeggen dat wij u garanderen dat uw getransplanteerde haarzakjes nieuwe haren zullen ontwikkelen. Wij maken enkel gebruik van FUE Saffier boortjes en DHI-Choi pennen, waar de meeste klinieken nog met chirurgisch staal werken. Saffieren boortjes zijn nog fijner waardoor wij meer haartjes kunnen plaatsen op hetzelfde oppervlakte en zo een fantastisch hoge en daarmee natuurlijke dichtheid kunnen realiseren.

Wij nemen nooit meer uit dan uw donorgebied aankan. Soms is direct maximaal gebruik maken van de donorgebied niet verstandig vanwege de situatie en leeftijd van de persoon. We houden hier uiteraard ook rekening mee, het kan dus zijn dat we bijvoorbeeld 3000 grafts aanraden terwijl persoon nog meer donorcapaciteit heeft, dit kan per situatie en persoon verschillen. U kunt er zeker van zijn dat we voor iedereen voor het beste resultaat gaan, ook op lange termijn.

Direct contact met de kliniek en eigen contactpersoon

We staan 24/7 voor u klaar voor al uw (medische) vragen. Ook hebt u de mogelijkheid voor directe contact met onze professionals, u krijgt een contactpersoon toegewezen die in directe contact staat met onze haartransplantatie chirurgen voor al uw vragen en onzekerheden.

Realistisch, eerlijk, kosteloos en vrijblijvend advies

Wij zijn altijd transparant, helder en eerlijk. Bij ons heeft u geen verborgen/extra kosten of geen onnodige dure nazorg producten. Onze prijzen staan ook duidelijk vermeld op onze website. De getransplanteerde haren vanuit uw donorgebied zullen zonder al deze producten permanent blijven groeien net zoals uw huidige donorgebied. Daarnaast weten wij door onze jarenlange ervaring precies wat realistisch is en wat niet. Wij zullen u geen onrealistische hoge verwachtingen geven. Misschien is een haartransplantatie ook wel helemaal niet de beste oplossing in uw situatie. In dat geval zullen wij u adviseren over welke mogelijkheden en middelen er op de markt zijn en u geen haartransplantatie aanraden.

We hebben alle belangrijke certificaten en kwaliteitskeurmerken

In onze ultra moderne haartransplantatie kliniek met alle belangrijke certificaten zoals de JCI-accreditatie en kwaliteitskeurmerken zijn we begonnen om patiënten op de beste manier te bedienen. We werken uiteraard met goedkeuring van het ministerie van volksgezondheid van Turkije. Daarnaast draagt Mercure Istanbul verschillende keurmerken in Turkije en ook in Nederland van bijvoorbeeld de Nederlandse haarstichting.

Wij hebben zeer gespecialiseerde haartransplantatie chirurgen die er van het begin van de haartransplantatietechnieken bij zijn

Wij werken uitsluitend met de allerbeste haarspecialisten en chirurgen. Onze chirurgen zijn zeer zorgvuldig gekozen en voeren enkel haartransplantaties uit samen met hun eigen kundige behandelteams. Ze zijn er van het begin van de haartransplantatietechnieken bij. Onze chirurgen hanteren zeer fijne saffieren boortjes. De grootte van de boortjes is zo klein dat veel andere partijen zich er niet aan wagen. Werken met zulke kleine boortjes vereist namelijk extreme precisie. Het voordeel van zulke kleine boortjes is dat er een hogere en natuurlijkere dichtheid kan worden gerealiseerd en het herstelproces sneller zal verlopen. Met onze FUE-Saffier methode in combinatie met onze zorgvuldig gekozen artsen die tot de top van Turkije behoren zijn wij voorloper in de haartransplantaties.

Gratis haarbehandeling bij elke haartransplantatie

Bij elke haartransplantatie voeren wij standaard een haarbehandeling uit. Dankzij de haarbehandeling zullen uw wonden sneller herstellen. Naast een sneller wondherstel heeft de behandeling ook een positieve werking op de huidige haren. De haarzakjes zullen beter gevoed worden en daardoor sterkere en dikkere haren produceren.

5-sterren VIP service

Mercure verzorgd uw gehele verblijf in Istanbul zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Wij verzorgen al uw transfers vanaf het moment dat u arriveert op de luchthaven totdat u weer vertrekt. U verblijft in een luxe 5-sterren hotel inclusief ontbijt met zee uitzicht. Onze Istanbul kliniek is zeer modern en van alle gemakken voorzien en service staat hier zeer hoog in het vaandel (voor slechts €125,- extra kunt u een vriend/vriendin meenemen die hier samen met u gebruik van kan maken gedurende alle dagen). Gedurende uw behandeling wordt u altijd begeleid door een van onze vriendelijke Nederlands sprekende hostesses.

Uitmuntende nazorg met 24/7 WhatsApplijn

Een goede nazorg is wel net zo belangrijk als de haartransplantatie zelf. Omdat de eerste dagen na de haartransplantatie cruciaal zijn voor een goed resultaat houden wij u nauwlettend in de gaten. Via onze 24/7 WhatsApp nazorg lijn volgen onze specialisten uw progressie op de voet. Wij begeleiden u intensief en adviseren waar nodig. Naast het dagelijkse contact gedurende de eerste dagen monitoren wij uw voortgang ook na één, vier, acht en twaalf maanden. Zo weten wij zeker dat uw herstel perfect zal verlopen. Uiteraard zijn wij ook 24/7 beschikbaar voor al uw vragen en/of onzekerheden.

VOOR- EN NAZORG IN NEDERLAND

Wij hebben 9 locaties in Europa waar u terecht kunt voor uw vragen, haaranalyses, haarbehandelingen en nazorg. Bekijk onze contact pagina voor de adres gegevens van onze internationale fillialen. Mercure wordt voortdurend vernieuwd, groeit voortdurend, en blijft service bieden op nieuwe locaties.

Mercure İstanbul heeft het JCI-Keurmerk

Mercure İstanbul heeft het JCI-Keurmerk voor de kwaliteit en veiligheid van de patiëntenzorg, het onderwijs en het onderzoek. Het kwaliteitskeurmerk is toegekend door Joint Commission International (JCI),een internationaal accreditatieorgaan voor de gezondheidszorg.

Mercure İstanbul heeft gekozen voor een accreditatie door JCI omdat de focus hierbij ligt op het leveren van veilige zorg en aandacht voor onderwijs en onderzoek. JCI gaat uit van ‘continu willen verbeteren’, hetgeen ook kenmerkend is voor Mercure İstanbul.

JCI toetst aan de hand van 1400 normen, door beoordeling van beleidsdocumenten, afdelingsbezoeken en gesprekken met medewerkers en patiënten. Auditoren van JCI kijken daarbij naar de kwaliteit en veiligheid van onze patiëntenzorg, onderwijs, onderzoek en ook zorgondersteunende processen, zoals medische apparatuur, schoonmaak en (brand)veiligheid. JCI is erkend door de World Health Organization (WHO) en opgericht om de kwaliteit, veiligheid en efficiëntie in de gezondheidszorg te verbeteren. Zij werken volgens een patiëntgericht normenkader waaraan zij organisaties toetsen en waarbij kwaliteit en (patiënt)veiligheid centraal staan. Met de accreditatie voldoen we aan de door IGZ en zorgverzekeraars gestelde eisen.