Online Haaranalyse

“Doe vrijblijvend uw online haar analyse binnen 2 minuten via de module of WhatsApp”

Doe vrijblijvend uw online haaranalyse binnen 2 minuten

Wilt u weten of het voor u mogelijk is om een haartransplantatie te ondergaan? Ontvang een gratis planningstekening van onze gespecialiseerde artsen. Upload uw foto’s naar onze online consultatiemodule en onze haartransplantatiespecialisten zullen contact met u opnemen zodra het consult is afgerond.

U kunt uw foto’s ook via WhatsApp naar ons toesturen, dit werkt in de praktijk iets sneller, onze assistenten zullen u een paar vragen stellen over uw situatie en gezondheid en dit direct doorzetten. We reageren meestal de zelfde dag, maar uiterlijk binnen 24 uur of u geschikt bent voor een behandeling.

De foto’s en gegevens worden door onze haartransplantatie chirurg beoordeeld waarna u een reactie zult ontvangen. We maken een schatting van het aantal te verwachten grafts dat we gaan verplaatsen en welke haartransplantatie methode het beste bij u past. Ook kijken we naar uw huidige haar situatie en geven een advies om dit haar zo goed mogelijk te houden.

Uiteraard maken wij enkel een offerte op indien de foto’s een duidelijk beeld geven van de haar situatie en wij hier een goed behandelplan op kunnen baseren. Uw gegevens zullen enkel voor ons toegankelijk zijn en niet in bezit komen van derden zonder uw toestemmimg.

Online Haaranalyse Formulier

Beantwoord de vragen en upload uw foto’s naar onze online consultatiemodule en onze haartransplantatiespecialisten zullen binnen 24 uur reageren met een behandelplan, gratis en vrijblijvend.