COMFORT-FUE HAARTRANSPLANTATIE

“Maximaliseer uw comfort tijdens een haartransplantatieprocedure”

COMFORT FUE, PRE-NAALDLOZE ANESTHESIE

Voor mensen met angst voor naalden of trypanofobie, biedt Mercure Istanbul de Comfort FUE naaldvrije anesthesie aan. Hoewel het pijnniveau wordt verminderd, kan het niet volledig worden geëlimineerd. 

Deze geavanceerde oplossing biedt een naaldvrij alternatief, met een hightech techniek op basis van druk in plaats van een naald, waardoor patiënten een haartransplantatie kunnen ondergaan zonder de zorgen en stress die vaak gepaard gaan met traditionele op injectie gebaseerde methoden. We streven ernaar ervoor te zorgen dat alle patiënten een comfortabele en stressvrije ervaring hebben.


HOE PIJNLIJK IS EEN HAARTRANSPLANTATIE?

Een haartransplantatie is geheel pijnloos omdat het wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Het verdovingsmiddel wordt voordat de behandeling begint in uw hoofdhuid geïnjecteerd door een anesthesist met gewone naalden. Eerst wordt de donorgebied behandeld en vervolgens uw ontvangende gebied. 
 
Het is normaal dat u enig ongemak ondervindt wanneer de naald in de huid wordt gestoken. De injecties kunt u voelen totdat de verdoving effect heeft gegeven en de hoofdhuid is verdoofd. Nadat uw hoofdhuid lokaal is verdoofd, is de haartransplantatie behandeling geheel pijnloos. 

VOOR PATIËNTEN MET ANGST VOOR NAALDEN OF TRYPANOFOBIE BIEDEN WE EEN PRE-NAALDLOZE ANESTHESIE AAN

Om het ongemak van de traditionele verdovingsinjecties weg te nemen en de pijn van de lokale verdoving te minimaliseren, kan een speciaal apparaat worden gebruikt om verdoving toe te dienen zonder het gebruik van naalden. We gebruiken bij Mercure de Comfort FUE waar we gebruik maken van een jet-injectietechnologie. De anesthesist verdoofd de hoofdhuid met deze geavanceerde technologie vóór de injecties, zodat u minder ongemak voelt voor uw behandeling.

COMFORT FUE HAARTRANSPLANTATIE

De verdovingsmiddel wordt met een speciaal apparaat door middel van hogedrukspuit op de hoofdhuid geplaatst. Het medicijn verspreidt zich hierna in het weefsel, blokkeert zo effectief de zenuwen die de pijn overbrengen. 
 
Nadat de hoofdhuid is verdoofd, spuit de anesthesist de verdovingsmedicijn dieper in de hoofdhuid om zo de medicatie gelijkmatig te verdelen. 
 
De Comfort-FUE haartransplantatiemethode biedt veel comfort en gemak voor zowel de persoon die de haartransplantatie ondergaat als de arts die de haartransplantatie uitvoert. 
 

laatste nieuws en blogs