DE NEDERLANDSE HAARSTICHTING

“Wij zijn erkend door de Nederlandse haarstichting”

Wij zijn erkend door de Nederlandse haarstichting

De Nederlandse Haarstichting is een ANBI-geregistreerde goede doelen stichting zonder winstoogmerk. De Haarstichting is hét centrale medium voor alles met betrekking tot “haar”. De Haarstichting is momenteel zelfs de best bezochte goede doelen stichting van Nederland. Mercure Istanbul draagt het keurmerk van de Nederlandse haarstichting.

De Nederlandse Haarstichting is er voor iedereen, met elke soort haarprobleem, voor voorlichting, om te helpen en bij te staan.

Dit doet de haarstichting onder andere door ervaringen met elkaar te delen, informatie te geven en mede door online testen mensen met haaruitval en haarproblemen in contact te brengen met instanties zoals dermatologen, haartransplantatieklinieken en psychologen. Het verlaagt zo ook de drempel om hulp te zoeken voor deze mensen.

De Haarstichting onderscheid zich van andere stichtingen en voorlichtingssites, omdat de Haarstichting volledig onafhankelijk is en daarnaast een totale pakket aanbiedt aan mensen met haarziekten en haarproblemen.

Daarnaast investeert de Haarstichting in wetenschappelijk onderzoeken, er worden keurmerken ontwikkeld en nieuwe behandelmethoden worden ontwikkeld.

laatste nieuws en blogs