ACell + PRP

“Een stimulans voor zowel uw bestaande haren als uw nieuw getransplanteerde haren. Zowel het ACell-poeder als het PRP versterken het voedende en revitaliserende effect op al uw haarwortels.”

ACELL + PRP

Wat Is ACELL+PRP

Met de geavanceerde mogelijkheden van technologie en geneeskunde is het tegenwoordig mogelijk om weer sterk en gezond haar te hebben. Met de huidige haarbehandelingen die de groei van het haar ondersteunen en de haarzakjes versterken is het mogelijk om weer uw haar sterk en levendig te maken. Het herstelt het haar bij mensen van wie het haar zwak en levenloos door bijvoorbeeld de genetische structuur, leeftijd, stres, chronische gezondheidsproblemen, ondervoeding of ongelukken.

Hierbij is de ACell PRP, ook wel bekend als het “haarvaccin” en de PRP (plasma rijk aan bloedplaatjes/bloedplaatjescellen) een zeer geschikte oplossing bij en het wordt tegenwoordig met succes toegepast in veel gebieden van de geneeskunde.

ACell PRP bestaat uit een extracellulaire matrix-, vitamine-, mineraal-, medicijn- en PRP-combinatie. Met deze mix van vitaminen en mineralen kan de stamcel weer vers stamcel produceren. De matrix zorgt voor een intercellulaire verbinding en werkt als een “informatiesnelweg” tussen hen en ondersteunt de weefselproductie. De ACell bootst het vaste weefsel na dat wordt gerevitaliseerd en geactiveerd met PRP, er ontstaan nieuwe haarzakjes en de bestaande haren krijgen een sterkere en gezondere structuur.

ACell wordt al meer dan 12 jaar toegepast in Amerika en sinds 5 jaar in Turkije. Het heeft vaak de voorkeur bij mensen die haaruitval ervaren omdat het zeer effectieve resultaten oplevert. De behandeling vereist geen herhaling en er worden zeer goede resultaten behaald met slechts één sessie. Het is een zeer ideale oplossing voor mensen die weinig tijd hebben voor herhaal sessies vanwege hun werktempo of drukke leven. Dankzij de comfortabele en geheel pijnloze behandeling van Amerikaanse oorsprong, die alleen door gespecialiseerde artsen toegepast mag worden geneest het haar en krijgt het haar zijn kracht en gezondheid terug.

Hoe wordt een ACell+PRP haarbehandeling toegepast?

De ACell PRP is een PRP (plasma rijk aan bloedplaatjes/bloedplaatjescellen) geproduceerd uit het eigen bloed gecombineerd met ACell poeder geïmporteerd uit Amerika dat vitaminen, mineralen en medicijnen bevat dat het haar nodig heeft. Zo wordt uw persoonlijke haarvaccin verkregen. Deze behandeling van één sessie, wordt onder plaatselijke verdoving toegepast. Het verkregen gepersonaliseerde serum wordt in de hoofdhuid geïnjecteerd met een apparaat met micronaaldjes.

Deze gecombineerde methode, die het voedende en revitaliserende effect van zowel ACell-poeder als PRP verhoogt, wordt gebruikt om de maximale effect uit de behandeling te halen. Er worden bevredigende resultaten behaald, de zwakke haarzakjes worden versterkt en de kwaliteit van bestaand haar wordt verhoogd. Het kan het haarverlies vertragen of zelfs volledig stoppen en er wordt een mooi en gezond resultaat verkregen.

Wanneer worden de resultaten verkregen bij een ACell+PRP haarbehandeling?

De door de American Food and Drug Administration goedgekeurde ACell PRP-haarbehandeling geeft zijn resultaten vanaf maand 4 na de behandeling. U merkt na 4 maanden een merkbare toename van de haarkwaliteit en gerichte resultaten worden verkregen aan het einde van ongeveer 1 jaar.

*Prijs: € 1.800,- 

In combinatie met een haartransplantatie: € 1.250,-