HAARTRANSPLANTATIECHIRURGEN MERCURE ISTANBUL CLINICS®

“De hartslag van onze gespecialiseerde haartransplantatie kliniek. Ervaar onze gespecialiseerde diensten, waar deskundigheid en zorg op expertniveau samenkomen.”

ONZE HAARTRANSPLANTATIECHIRURGEN​

Bij Mercure Istanbul Clinics omarmen we een cultuur van uitmuntendheid, wat zich manifesteert in onze zorgvuldige selectie van de meest gerenommeerde chirurgen op het gebied van haartransplantatie. Ons team bestaat uit vooraanstaande professionals die niet alleen beschikken over een schat aan expertise, maar ook een bewezen staat van dienst hebben in het leveren van hoogwaardige zorg. Met gecombineerde ervaringen die teruggaan tot de pionierstijd van haartransplantatietechnieken, hebben onze chirurgen gemiddeld meer dan 29 jaar aan expertise vergaard, wat ons in staat stelt om een ongeëvenaard niveau van precisie en resultaten te bieden aan onze gewaardeerde patiënten.

In elke behandelkamer van onze kliniek vindt u niet alleen onze chirurgen, maar ook een team van toegewijde assistenten die klaarstaan om te ondersteunen bij elke stap van het proces. Deze nauwe samenwerking stelt ons in staat om een gestroomlijnde en efficiënte workflow te handhaven, terwijl we tegelijkertijd de hoogste kwaliteitsnormen handhaven. Bovendien zijn al onze teamleden trots ISHRS-gecertificeerd te zijn, wat een duidelijk bewijs is van onze voortdurende toewijding aan voortreffelijkheid en het bevorderen van de normen binnen de haartransplantatiechirurgie.

Bij Mercure Istanbul Clinics verbinden we ons ertoe om niet alleen de buitenkant van onze patiënten te transformeren, maar ook om hun innerlijke welzijn te bevorderen door middel van hoogwaardige zorg en een persoonlijke benadering. We streven er voortdurend naar om de grenzen van de medische vooruitgang te verleggen, terwijl we een veilige en comfortabele omgeving bieden waarin onze patiënten zich thuis voelen. Met ons team van ervaren professionals kunt u erop vertrouwen dat u bij Mercure Istanbul Clinics in goede handen bent, waarbij we streven naar niets minder dan perfectie in elke procedure die we uitvoeren.

DR. K.CARMAN

Onze Dr. K. Carman is niet zomaar een haartransplantatiechirurg, ze vertegenwoordigt meer dan 31 jaar aan toewijding en expertise in haar vakgebied. Als directeur van haartransplantaties en een pionier van haartransplantatietechnieken, heeft ze een onschatbare ervaring opgebouwd die haar tot een autoriteit in het veld maakt. Met een passie voor het creëren van natuurlijke resultaten, zet ze zich in voor het herstellen van het zelfvertrouwen van haar patiënten door middel van haartransplantaties.

Als regisseuse van haartransplantaties is Dr. Carman niet alleen bekend om haar chirurgische vaardigheden, maar ook om haar vermogen om elke procedure op maat te maken voor de unieke behoeften van haar patiënten. Met een grondige kennis van zowel traditionele FUT- als moderne FUE-technieken, garandeert ze niet alleen uitstekende resultaten, maar ook een comfortabele en zorgzame ervaring voor haar patiënten.

Dr. Carman’s toewijding aan voortdurende educatie en het omarmen van innovatie stelt haar in staat om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen in haar vakgebied. Door deze benadering kunnen haar patiënten profiteren van cutting-edge technologieën en technieken die leiden tot natuurlijke en permanente resultaten met een slagingspercentage van 98% voor alle grafts.

Met Dr. Carman aan het roer van haartransplantaties bent u verzekerd van hoogwaardige zorg, persoonlijke aandacht en een hernieuwd gevoel van vertrouwen. Laat haar u helpen uw haartransplantatiedoelen te bereiken en een nieuwe start te maken met vol vertrouwen en vitaliteit.

DR. AYDIN MS

Dr. Aydin MS is dé autoriteit op het gebied van haarchirurgie. Sinds 2005 onderwijst hij de FUE-operatechniek aan collega-chirurgen en heeft hij duizenden patiënten behandeld. Zijn vakkennis en toewijding aan de patiënt worden geprezen. Met zijn opleiding in Ankara en jarenlange praktijk in Istanbul trekken mensen van over de hele wereld speciaal naar hem toe, vooral uit het Midden-Oosten en West-Europa.

Als haarproblemenexpert, lid van ISHRS, voorzitter van de Turkse vereniging van haarchirurgen, vice-voorzitter van een Istanbulse universiteit en voorzitter van de Turkse haartransplantatie-vereniging Saçder, is Dr. Aydin MS dé autoriteit op het gebied van haarchirurgie in Turkije.

ISHRS opleiding:

Fellowship Training Programs, & Board Certifications.

Medische achtergrond:

• 1987-1993: Medicine Education
• 1993-1994: Adiyaman Kahta Compulsory Service
• 1994-2007: Aydin Kusadasi Pilot Health Medical Center
• 1995-2005: Tourism Medicine
• 1998 : Workplace Medicine Certificate Program
• 2003-2006: Emergency Medicine Training Programs
• 2004-2011: Medical Aesthetic Training Programs
• 2004-2011: Mesotherapy Training Programs
• 2004-2011: Botox-Filler Training Programs
• 2004: Laser Epilation Training Programs
• 2005: FUE Hair Transplant Method Training Programs

Dr. C.Bandirmali

Onze nieuwste arts komt uit de stad Bandirma, waar hij zijn universitaire opleiding heeft genoten. In 1999 startte hij zijn medische opleiding aan de Faculteit Geneeskunde van de Universiteit van Ege, waar hij in 2006 afstudeerde.

In het daaropvolgende jaar, 2007, begon hij als arts te werken in verschillende diensten van diverse openbare ziekenhuizen in Istanbul, aanvankelijk als huisarts. In 2010 werd hij benoemd tot hoofdarts van de provinciale ambulancedienst in Bakirkoy, een wijk van Istanbul. Hij is nu bij ons in dienst als gecertificeerde dokter, gespecialiseerd in haargezondheid.

PATIËNTEN CONTACT / ASSISTENTEN EN NAZORG

Bij Mercure streven we naar een service van het hoogst mogelijke niveau op alle fronten. Het contact, de service en de nazorg na een haartransplantatie zijn net zo cruciaal als de behandeling zelf. Daarom staan we graag op de beste manier voor u klaar, zowel voor, tijdens als na uw haartransplantatie. Onze consulenten, die rechtstreeks in contact staan met onze haartransplantatiechirurgen, zijn 24/7 in het Nederlands beschikbaar voor u. Op deze manier wordt u uitstekend begeleid, en kunt u te allen tijde rekenen op de meest waardevolle informatie.

Uzm. Nazlı Kaptanoğlu

Accountmanager / international patients / Netherlands / Germany

CAROLINE HOUBEN

NAZORGTEAM NEDERLAND - COSMETIC SPECIALIST

Drs. Kevin Bulgaç

NAZORGTEAM NEDERLAND - COSMETİSCHE ARTS KNMG BIG-NUMMER: 09924873101