Haarbehandelingen

“Vanwege zowel stress als genetische redenen kan haaruitval worden gezien bij mannen en vrouwen”

AAN DEZE PAGINA WORDT MOMENTEEL GEWERKT. DE PAGINA KOMT ZO SNEL MOGELIJK WEER ONLINE

Table of Contents

VAN DIJK CLINIC AMERSFOORT

Bezoek voor meer informatie de website www.vandijkclinic.nl van onze partner Van Dijk Clinic, Amersfoort.

PRP HAARBEHANDELİNG​

Wat is een PRP haarbehandeling?

PRP is een behandeling om herstellende cellen uit het eigen bloed van de patiënt te gebruiken voor weefselgenezing en -regeneratie, en is een vorm van stamceltherapie.

Het is een biologische behandelmethode die zeer effectief is met zijn effecten op de hoofdhuid, herstel van schade in het transplantaatweefsel, regeneratie en omkering van slijtage en snelle genezing.

Hoe wordt een PRP haarbehandeling uitgevoerd?

Van de persoon op wie PRP (Platelet Rich Plasma) zal worden aangebracht, wordt 8-10 cc bloed afgenomen met speciale prp-kits bereid in een korte tijd, zoals 10-20 minuten met speciale formulescheidings- en consistentieprocessen, en de bloedplaatjes, groei factoren, autologe eiwitten en cytokines in het bloed worden verkregen. Het is het proces van het activeren en aanbrengen van het beschadigde gebied van de persoon op het gebied waar het haar door de arts wordt uitgedund. Zo wordt de haartextuur hersteld, gerevitaliseerd en vernieuwd.

Effecten PRP haarbehandeling

De behandeling heeft geen bijwerkingen en in combinatie met een haartransplantatie behandeling is het volledig pijnloos. Het is een zeer veilige behandelmethode omdat bij deze behandeling de eigen bloedcellen worden gebruikt voor het herstel van wonden en beschadigd weefsel. Het elimineerd ook haaruitval, futloosheid en volumeverlies in de haarlokken.

Na de haartransplantatie voeren wij altijd een PRP behandeling uit, het heeft een positief effect op de genezing en de haargroei.

Mesotherapie

Wat is een mesotherapie?

Het is een medische behandelmethode waarbij oplossingen zoals minoxidil, ADN, aminozuren, plantenextracten en extracten, paradil worden geïnjecteerd in de mesodermale laag van de hoofdhuid, net onder de epidermale laag van de hoofdhuid, in sessies met behulp van micro-injecties Het geeft positieve resultaten met een snelheid van 89% – 95% met de toepassing van het vitaminecocktailmengsel, lokaal gehoord door een professionele en gespecialiseerde arts. En er zijn meerdere sessies nodig.

Het is geen chirurgische of invasieve methode, het veroorzaakt geen pijn.

Hoe wordt mesotheraphie uitgevoerd?

Mesotherapie wordt niet uitgevoerd in combinatie met een haartransplantatie zoals een PRP behandeling maar het wordt uitgevoerd bij patiënten met haaruitval door andere redenen waarvoor haartransplantaties niet geschikt voor zijn. Dat kan zijn, tijdelijke haaruitval door emotionele stres, overmatig gewichtsverlies of bijvoorbeeld haaruitval bij zwangerschap.

Andere belangrijke problemen en oorzaken van haaruitval zijn, onvoldoende voeding van de haarzakjes en afname van de bloedcirculatie, onvoldoende en evenwichtige voeding, bloedarmoede, drugsgebruik, hormonale onevenwichtigheden van de hoofdhuid en verhoogde DHT-androgeenproductie. Hiervoor is mesotherapie een goede oplossing voor.

Het behandelproces wordt eenmaal per week toegepast, 8-10 sessies zijn meestal voldoende. Het wordt toegepast op bijna alle leeftijden, er is geen leeftijdsgrens.

Effecten van mesotherapie

  • Haaruitval verminderd/stopt.
  • De kwaliteit van het haar neemt toe en het ziet er volumineuzer uit.
  • Er groeit geen nieuw haar, maar het bestaande haar (zoals babyhaar) wordt dikker, levendiger en glanzender.

ACELL + PRP

Wat Is ACELL+PRP

Met de geavanceerde mogelijkheden van technologie en geneeskunde is het tegenwoordig mogelijk om weer sterk en gezond haar te hebben. Met de huidige haarbehandelingen die de groei van het haar ondersteunen en de haarzakjes versterken is het mogelijk om weer uw haar sterk en levendig te maken. Het herstelt het haar bij mensen van wie het haar zwak en levenloos door bijvoorbeeld de genetische structuur, leeftijd, stres, chronische gezondheidsproblemen, ondervoeding of ongelukken.

Hierbij is de ACell PRP, ook wel bekend als het “haarvaccin” en de PRP (plasma rijk aan bloedplaatjes/bloedplaatjescellen) een zeer geschikte oplossing bij en het wordt tegenwoordig met succes toegepast in veel gebieden van de geneeskunde.

ACell PRP bestaat uit een extracellulaire matrix-, vitamine-, mineraal-, medicijn- en PRP-combinatie. Met deze mix van vitaminen en mineralen kan de stamcel weer vers stamcel produceren. De matrix zorgt voor een intercellulaire verbinding en werkt als een “informatiesnelweg” tussen hen en ondersteunt de weefselproductie. De ACell bootst het vaste weefsel na dat wordt gerevitaliseerd en geactiveerd met PRP, er ontstaan nieuwe haarzakjes en de bestaande haren krijgen een sterkere en gezondere structuur.

ACell wordt al meer dan 12 jaar toegepast in Amerika en sinds 5 jaar in Turkije. Het heeft vaak de voorkeur bij mensen die haaruitval ervaren omdat het zeer effectieve resultaten oplevert. De behandeling vereist geen herhaling en er worden zeer goede resultaten behaald met maar één sessie. Het is een zeer ideale oplossing voor mensen die weinig tijd hebben voor herhaal sessies vanwege hun werktempo of drukke leven. Dankzij de comfortabele en geheel pijnloze behandeling van Amerikaanse oorsprong, die alleen door gespecialiseerde artsen toegepast mag worden geneest het haar en krijgt het haar zijn kracht en gezondheid terug.

Hoe wordt een ACell+PRP haarbehandeling toegepast?

De ACell PRP is een PRP (plasma rijk aan bloedplaatjes/bloedplaatjescellen) geproduceerd uit het eigen bloed gecombineerd met ACell poeder geïmporteerd uit Amerika dat vitaminen, mineralen en medicijnen bevat dat het haar nodig heeft. Zo wordt uw persoonlijke haarvaccin verkregen. Deze behandeling van één sessie, wordt onder plaatselijke verdoving toegepast. Het verkregen gepersonaliseerde serum wordt in de hoofdhuid geïnjecteerd met een apparaat met micronaaldjes. De combinatie verhoogt het effect van de voedende en revitaliserende effect van en de ACell als de PRP.

Deze gecombineerde methode, die het voedende en revitaliserende effect van zowel ACell-poeder als PRP verhoogt, wordt gebruikt om de maximale effect uit de behandeling te halen. Er worden bevredigende resultaten behaald, de zwakke haarzakjes worden versterkt en de kwaliteit van bestaand haar wordt verhoogd. Het kan het haarverlies vertragen of zelfs volledig stoppen en er wordt een mooi en gezond resultaat verkregen.

Wanneer worden de resultaten verkregen bij een ACell+PRP haarbehandeling?

De door de American Food and Drug Administration goedgekeurde ACell PRP-haarbehandeling geeft zijn resultaten vanaf maand 4 na de behandeling. U merkt na 4 maanden een merkbare toename van de haarkwaliteit en gerichte resultaten worden verkregen aan het einde van ongeveer 1 jaar.